Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Zápasy

4. MU Kunratice x Ďáblice 1:2

publikováno 28.09.2016

Zasloužené, ale vydřené vítězství.

Na den státního svátku jsme v předehrávce zavítali do Kunratic. První půle byla dosti kostrbatá. Ďábličtí drželi míč na svých kopačkách. A pouze zbrklostí a nepřesnotí jsme přicházeli o míč a to především v útočné fázi. Soupeř tak hrozil pouze z protiútoků. a svým důrazem trefil v první půli dvakrát brankovou konstrukci. Kluci výborně zvládali rozehrávku, kdy se svým pohybem a nápaditou kombinací přecházeli přes střed hřiště do útočné fáze. První půli chyběl pouze gól. Ten naši borci nakonec vstřelili, ale zastavil nás necitlivý hvizd do píšťalky rozhodčího, který nám neponechal výhodu. A tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Druhá půlka začala stejně, jako skončila ta první. Podařilo se nám soupeře několikrát zatlačit, gól ovšem nepadl a tak přišel trest na druhé straně, kdy po nedorozumění mezi obranou a brankářem vstřelil soupeř z Kunratic první gól. Hned nám naskočila vzpomínka na první umistrovské utkání proti ČAFC, Kdy měl zápas dosti podobný průběh a skončil pro nás prohrou. Naši borci, ale nic takového nepřipustili. Za hlasité podpory diváků přišlo vyrovnání po drtivém tlaku Ďáblic, kdy Pavel Hynek potáhl míč po právé straně a předložil ho Danovi Fejglovi, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Vedení v zápase pak přislo z levé strany. Důrazný Jára Doleček vybojoval míč a střelou na zadní tyč vstřelil gól, který byl nakonec vítězný. Ďáblice útočily dál což bylo sympatické, že se nespokojili s hubeným vedením. Soupeři se tak otevírala vrátka k rychlím protiútokům. Až nakonci zápasu nás soupeř dokázal trochu zatlačit a oba naši gólmani se zaskvěli důležitými zákroky. 

Naši borci si vítězství jednoznačně zasloužili. Dnes se nám tolik nevedly kličky, ale to se dá přičíst na vrub terénu, který byl místy v žalostném stavu. Balón hodně odskakoval což vyhovovalo soupeři, který hrál hurá fotbal. Balón nakopl co nejdál na urostlé hráče z jiných krajin. Smutné je, že za takovou hru byl svými trenéry chválen. Nejsem tu však proto, abych hodnotil hru soupeře. Naše kluky chválím, dnes si vítězství vydřeli a utkání přineslo velké emoce se šťastným koncem pro Ďáblice.

Všem děkuji, všichni do jednoho bojovali ať byli na hřišti více nebo méně času. Těším se na další utkání, kde nastoupíme u soupeře z Braníku. Od utkání si slibuji pěkný fotbal plný technických dovedností z obou stran. 

Trenér

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil monikavostova | 29.09.2016 11:17
Bylo to fajnové zpestření svátečního dne, gratulace klukům i trenérovi. Příjemné fotbalové napětí a zážitek pro diváky s hezkým koncem. Přeji ať se fotbalovým Ďáblíkům i nadále daří se střelecky prosazovat. Byl to moc hezký a technický zápas. Zdravím všechny fandy fotbalové Bandy a poděkování patří i rodičům za atmosféru, kterou klukům při zápase vytvořili.
Osobní profil Hnízdo | 28.09.2016 22:53
Málem to se mnou seklo , ale musím před klukama smeknout !!!! Super zápas a dekuji za fotbalový zážitek.
Roman ( Hnizdo )
Osobní profil zorafejglova | 28.09.2016 22:04
Krasný zápas, hoši dekujeme!

Aktualita

Sezona 21-22 podzim
15.08.2021 17:00    SK Ďáblice         SC XAVEROV          ĎÁBLICE T. 22.08.2021 ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery